Bruiloft Roel en Dieuwertje

Op 10 september 2022 trouwen twee bijzondere mensen bij ons op het terrein. Martine leerde Roel en Dieuwertje kennen toen ze in Rotterdam bij hen in ging wonen met Driekus. Op de Volmarijnstraat 113. Weliswaar met een eigen ingang en een eigen achter, maar toch. Ze leefden onder hetzelfde dak.

De klik tussen alle partijen was groot. Roel gaf later zelfs toe dat Driekus de eerste hond was waar hij hartkloppingen van kreeg. Gelukkig ging hij er niet met Driekus van door en beloofde hij trouw aan Dieuwertje op een mooie zaterdag, aan de Boogerdweg 6.

Het feest loog er niet om. En even was Ithaca een betoverd paradijsje, voor twee hele bijzondere mensen en al hun familie en vrienden.

PS – voor de geschiedkundigen onder ons; de vonk tussen Martine en Vos sloeg over aan de Volmarijnstraat. En voor de pubquizzers onders ons: Vos was zo vaak in de Volmarijnstraaat te vinden omdat op de hoek van de Volmarijnstraat en de Heemraadssingel zijn vader en stiefmoeder wonen. Toen Driekus (hond Martine) en Google (hond ouders Vos en Vos) vrienden werden, ontstond ook een connectie tussen Martine en Natasja (stiefmoeder Vos). En van het een kwam het ander šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *