Over ons

Wij zijn Vos, Martine, Obis (11), Zorra (9) en Odar (1). Een – wat je in moderne termen noemt – ‘samengesteld’ gezin. Op kosmische wijze bij elkaar gebracht door hond Driekus (van Martine) die vrienden werd met hond Google (van Vos en zijn ouders).

Vos – bijnaam ‘Voswachter’ – en Martine werden verliefd in Rotterdam. Hun eerste date was in Zeeland. En toeval wil dat ze niet alleen verliefd werden op elkaar, maar ook op deze plek, die ze het Land van Odar zijn gaan noemen.

Een plek om van te dromen. Een plek om te delen. Een plek om verder tot leven te brengen.

Vos werkt vanuit huis als grafisch en product ontwerper. Je kunt hem kennen van maatschappelijk prikkelende projecten als de Zeeuwse regenboogvlag, Embassea en KKKandle.

Geïnspireerd door de zeevenkel die hij op de dijk achter ons huis vond, ontwierp hij tevens een Ooh de Zee(pe) biologische zeep/aftershave productlijn.

Hij is ook ‘voswachter’ op eigen terrein en vrijwilliger bij Staatsbosbeheer.

Martine werkt thuis en ‘in het land’ als trainer, ontwerper en begeleider van maatschappelijke innovatie processen, o.a. voor de topsector energie en voor Min IenW. Ze gelooft in het belang van vergroting van ons systeembewustzijn en ziet overal ‘systeemdynamieken’ waar van te leren is.

Meer over Vos en zijn projecten: www.voornaamvos.nl

Meer over Martine en het ‘systems learning platform’ dat zij initieerde: www.greenbridges.nl